Findboligertilsalg.dk

Find boliger til salg.

Villa til salg i Vojens

Modelfoto

Hus til salg i 6500 Vojens

Her sælges denne dejlige villa der ligger på Nørregade lige midt i Vojens. Her er kort afstand til banegården, skole, børnepasning, indkøb, idrætsfaciliteter m.m. Denne villa er beliggende på en 1042 m2 dejlig grund med bl.a. flisebelagt indkørsel og en dejlig have.

Villaen er opført 1936 men er de seneste år blevet moderniseret, så villaen fremsår i fin stand. I 2020 er der bl.a. moderniseret med bl.a. nyt køkken, bryggers og badeværelse. Her er pudset murværk, plastvinduer og døre samt tagstenstag. Du får et boligareal på 113 m2. Hertil kommer udhus 29 m2 hvor der er værksted og redskabsrum og overdækket terrasse 33 m2. Lille kælder på 6 m2 der fint kan anvendes til viktualierum. Opvarmes med fjernvarme. Der er gulvvarme i køkken, bryggers og badeværelse. Der er også en brændeovn.

Indrettet med entre med trappe til 1. sal, hyggelig spise-/opholdsstue med trægulv og brændeovn, lækkert køkken med lyse skabe og gulvvarme, soveværelse / værelse, baggang / bryggers med gulvvarme og udgang til terrasse samt stort badeværelse med gulvvarme, skabsarrangement og bruseniche. Mulighed for at installere et spa eller kar i badeværelse.

På 1. sal er der toilet, soveværelse og 2 børneværelser.

Kort afstand til byens faciliteter.

Villaen står tom og kan overtages med kort varsel.

Kom og se denne skønne villa!

Bestil en fremvisning på tlf. [xxxxx] eller klik på "Bestil fremvisning" nedenfor.