Findboligertilsalg.dk

Find boliger til salg.

Villa til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

Lige mellem Brande og Sdr. Omme finder du denne rummelige villa, beliggende på en dejlig grund med udsigt ud over åben mark. Herfra er der kort afstand, via stisystemer, til Blåhøj skole/multihus og Blåhøj hallen. Der er gode indkøbsmuligheder, med kun ca. 10 min i bil til både Brande, og Sdr. Omme.

Villaen er opført i 1964 og senere tilbygget i 1976, således boligen rummer hele 174 m². Boligen fremstår velholdt og der er indenfor de senere år blevet etableret gulvvarme i entré, køkken og stue.

Boligen er indrettet med en entré, med tilgang til villaens ene badeværelse. En hyggelige opholdsstue med brændeovn. Herfra du kan tilgå dig villaens samlingspunkt, køkken-alrummet, der er sammenhængende med endnu en stue - hvor der er god af plads til hele familien. Endvidere indeholder boligen et soveafsnit bestående af 3 værelser, alle med indbyggede skabe, samt et badeværelse.

I forlængelse med huset er der tilhørende en nyere udestue, med udgang til en sydvendt flisebelagt terrasse - hvor der er rigt mulighed for at nyde udsigten ud over den bagvedliggende åbne mark.

På den 1000 m² store grund pryder en stor og flot rødbøg forhaven og rummer ligeledes en bred indkørsel, som fører op til villaens garage på 25 m², der ligger i forlængelse med huset.
Med den smukke natur i baghaven, er der masser af plads til forskellige udfoldelser og leg på den rummelige græsplæne. Der er tilhørende et lille redskabsskur på 8 m² til opbevaring...