Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Andelsbolig til salg, Højbjerg, Emiliehøj

Emiliehøj, 8270 Højbjerg
  • Andelsbolig til salg
  • 53 m2
Andelsbolig til salg, Højbjerg, Emiliehøj
Emiliehøj, 8270 Højbjerg
  • Andelsbolig til salg
  • 53 m2
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Andelsbolig til salg, Højbjerg, Emiliehøj

Fakta

  • 2882121
  • Andelsbolig
  • 53 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 2.588 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

VELINDRETTET 2'ER MED STOR ALTAN OG FANTASTISK UDSIGT OVER AARHUS BUGT

Lækkert beliggende midt i Skåde Bakker med gå afstand til skov og strand. Du/I kommer desuden til at bo blot en kort cykeltur fra Aarhus C med kulturlivet, åen og de mange cafeer. Andelslejligheden ligger i god og sund forening med professionel administrator med styr på foreningens økonomi.

Ejendommen såvel som lejligheden fremstår præsentabel og er i god stand. Til foreningen er der masser af gratis parkeringspladser, eget depotrum, festlokal, træningsrum, skønne grønne arealer med bær & frugt samt en sydvendt terrasse.

Lejligheden har en super planløsning og en optimal udnyttelse af boligarealet. Man træder indenfor i rummelig entré med god plads til sko og overtøj. Herfra ledes man ind i den rummelige og meget lyse stue med stort vinduesparti/altandør i hele stuens bredde hvor du ser direkte ud over arhusbugten med skoven i forgrunden og Mols Bjerge i horisonten. I åben sammenhæng med stuen findes lejlighedens funktionelle køkken. Køkkenet er i hvide elementer og fremstår velholdt og nydeligt. Når du/I går ud igennem altandøren bliver man virkelig positivt stemt. Dels over hvor stor altanen er, for her er nemlig masser af plads til både sofa og spisebord. Dels over hvor betagende udsigten er til skov og hav, mtb-trailet ligger for dine fødder. En virkelig smuk udsigt som er svær at løsrive sig fra. Lejligheden byder desuden også på stort soveværelse med god plads til seng og tøjskab. Herudover nydeligt klinkebadeværelse med lyse klinker, smart og moderne hvidt vaskearrangement med egen vaskemaskine samt en rummelig bruseniche.

En dejlig andelsbolig på en sublim beliggenhed for dig som holder af den ideelle kombination af byen og naturen - og så endda i en rigtig god andelsforening med søde naboer.

Her er ikke lydt og kæledyr er tilladt.

Book et kig via linket her eller ring til ejendomsmægleren.
[xxxxx]

Information og data

Denne andelsbolig ligger på Emiliehøj i Højbjerg. Højbjerg har postnummeret 8270, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Boligen er i alt 53 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligydelsen er 2.588 kr. per måned.


Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.